Carrillo časti kolačima: Izveli akciju s treninga i zabili gol…

0
79

U svlačionici vlada prava obiteljska atmosfera, što se vidi i na terenu. Većina nas se poznaje od ranije, a i novi igrači su se brzo prilagodili i uklopili i svi već daju doprinos, rekao nam je Zoran Nižić.

Ponovite na utakmici akciju koju smo uvježbali, zabijte gol i pobijedite i sve vas častim kolačima, obećao je Joan Carrillo igračima uoči utakmice sa Splitom prošloga proljeća.

Igrači su prihvatili ponudu, zabili gol iz uvježbane akcije i pobijedili i trener ih je morao sve počastiti. Sada je to već postala tradicija, a Carrillo će po kolače i nakon pobjede nad Lokomotivom jer su igrači ponovili akciju uvježbanu na treningu, zabili gol i pobijedili.

U tjednu koji prethodi utakmici Joan Carrillo redovito uvježbava nove akcije, linije kretanja… Nogometašima baš i nije tako jednostavno ponoviti akciju s treninga na utakmici, ali ponekad im i uspije, a kako bi ih dodatno motivirao, Carrillo im je ponudio nagradu u vidu kolača za svaki postignuti gol iz uvježbane akcije.

Pravila su jasna, isti igrači koji uvježbavaju akciju na treningu moraju je precizno, do u detalje, ponoviti i na utakmici, zabiti gol i pobijediti. Prošle sezone uspjelo im je to protiv Splita i Osijeka, a ove sezone već u prvom kolu protiv Lokomotive pa će Carrillo uoči sutrašnjeg treninga opet morati po kolače u najpoznatiju i najskuplju splitsku slastičarnicu.

– Nije nama do kolača, na koncu ih i ne pojedemo jer moramo paziti na prehranu pa ih podijelimo ljudima koji rade na stadionu. Veći nam je gušt vidjeti trenera s punim rukama kolača u svlačionici – otkrio nam je kapetan Hajduka Zoran Nižić i dodao:

– Lijepa je to gesta trenera koja se svima svidjela i zato sam mu nakon postignutoga gola kojim smo osigurali pobjedu u Maksimiru sa suigračima i potrčao u zagrljaj.

<

Hajduk je startao u sezonu s dvije pobjede, a već u četvrtak ih čeka uzvratna utakmice drugog pretkola Europske lige s bugarskim Levskim na koju putuju s puno optimizma.

<

– Nakon izvrsnog starta i dvije važne pobjede s puno samopouzdanja krećemo u Sofiju, u kojoj želimo osigurati prolazak dalje. Vjerujem da smo bolji od Levskog i da ćemo proći – kaže kapetan, koji je pohvalio sve suigrače, uključujući i svog partnera iz zadnje linije Borju Lópeza.

– U svlačionici vlada prava obiteljska atmosfera, što se vidi i na terenu. Većina nas se poznaje od ranije, a i novi igrači su se brzo prilagodili i uklopili i svi već daju doprinos. Borja je sjajan igrač, odlično se slažemo i nadopunjujemo, ali kao kapetan ne bih smio nikoga izdvajati pa tako ne mogu ni njega. Samo zajedno kao momčad možemo naprijed – zaključio je kapetan Nižić.