Cijeli fazon, predigra plus akcija: Čekali su pizzu u redu, a onda su se odlučili na akciju ! (VIDEO)

0
707

Mladi par koji je imao seks u jednoj piceriji mogli bi da završe u zatvoru nakon što je na sudu prikazan snimak na kome se oni dodiruju. Naime, nadzorne kamere u piceriji zabilježile su Danijelu Hirst (29) i Greg Smita (31) kako se seksaju kraj pulta dok su čekali na picu. Hirst je sjedila u sudnici dok se 18-minutni snimak prikazivao.

Od srama je rukama prekrila oči. Na video snimku se vidi kako par naručuje hranu, a onda se Hirst spušta na koljena i oralno zadovoljava Smita. Nakon toga djevojka ustaje i staje uz pult kraj blagajne, dok se na manje od metar od njih nalazi zaposleni u toj piceriji. Smit staje iza nje i prislanja se sve više. Hirst je priznala krivicu, a Smith koji je trenutku suđenja bio u zatvoru zbog tuče ispred noćnog kluba, osuđen je u odsustvu.

<

Ona je svoje ponašanje pred sudom opisala kao “odvratno” i rekla je da sada osjeća sramotu. Snimak je objavio na Twitteru jedan zaposleni u “Domino's” piceriji. Hirst je priznala da je vrlo otvorena prema seksu na javnim mjestima i kako je uzbuđuje to što bi mogla da bude uhvaćena. – Ali nikad nisam mislila da će me uhvatiti na ovakav način i da će snimak završiti po čitavom internetu – rekla je.

<