Djevojka tražila stan, javio joj se muškarac i šokirao je svojom ponudom .

0
696

Kada je 19-godišnja studentica Erin Clar iz Škotske počela tražiti stan u Parizu gdje će živjeti tokom studiranja na pariškom Institutu za političke nauke nije ni slutila kakvu bi ponudu mogla dobiti.  Ona je na društvenim mrežama objavila da traži stan kada joj se na Facebooku javio jedan muškarac po imenu Francisco.

On joj je napisao kako ima stan s dva kreveta, kuhinjom, kupaonicom, velikom garderobom i balkonom, ali da stan ne bi iznajmio samo njoj nego bi ga podijelio s njom.  – Imam dva kreveta – napisao joj je on na što je 19-godišnjakinja zamolila da joj napiše još detalja i upitala ga planira li i on živjeti u tom stanu ili samo traži nekoga kome bi ga iznajmio.  No, odgovor koji je tada dobila nije očekivala ni u najgorim snovima.

– Ja ću živjeti isto. Imam fotografije stana. No, objasnit ću ti uvjete. Ja sam pokoran i imam fetiš na stopala tako da bi stan bio besplatan što se tiče novca, ali zauzvrat bi ponekad želio lizati tvoja stopala. Osim toga, imam pojas djevičanstva pa bi mi trebala čuvati ključ u narukvici koju bi nosila.

Znači, ne tražim te seks jer imam pojas. Jesi li zainteresirana? Odgovaraju li ti uvjeti? – napisao joj je najmodavac te je ostavio u šoku.  Djevojka je prepisku objavila na Twitteru uz ironičnu poruku kako joj potraga za stanom u Parizu ide “vrlo dobro”. No, kada mu ona nije više odgovarala na poruke on joj je poslao fotografije ‘djevičanskog pojasa’ kako bi se uvjerila da joj govori istinu. .