Filmska potjera: Htio pobjeći s mjesta nesreće, ali oni su imali druge planove! VIDEO

0
375

Na videosnimci koju je objavio portal jacarandafm.com, može se vidjeti kako vozač automobila u Johanesburgu (Južna Afrika) prilazi pickup vozilu i udara ga straga, uslijed čega to vozilo gubi kontrolu, udara u betonski trotoar i prevrće se na krov. Vozač automobila je nakon toga jednostavno krenuo voziti dalje, no tri vozača dala su se u potjeru za njim i prepriječila mu put.

<

Evo što je jedan od tih vozača rekao o nesreći za lokalnu radiostanici jacarandafm.com. Istaknuo je kako su u trenutku nesreće na autocesti bila dva policijska vozila, koja su samo nastavila voziti dalje.  – Vjerojatno su mislili da se to njih ne tiče, jer nisu saobraćajna policija – rekao je.  – Nešto očito nije bilo u redu s tim vozačem. On doista ne bi trebao biti za volanom – dodao je.

<

Svjedok je dodao da je promet u jednom trenutku u potpunosti stao zbog nesreće, ali da nakon što je zaustavljen, vozač koji je izazvao tešku nesreću, nije govorio ništa i bio je miran. No, svjedok je istaknuo i da mu se činilo kao da taj vozač duhom nije bio prisutan. – Ne mogu reći je li bio pod utjecajem alkohola ili droga, ali definitivno nije bio tamo. Nije bio svjestan što se dogodilo – rekao je.

Ono što je najgore, hitna služba i policija su potvrdile navedenom radiju da nije bilo intervencije nakon nesreće, unatoč pozivima.  Ostaje nerazjašnjeno je li iko povrijeđen u toj nesreći.