Hodajuća seksi lutka: Zbog grudi mi prilaze, a svaki moj izlazak se pretvara u ‘dejt’

0
1321

Sindy Mur je 31-godišnjakinja iz Manchestera koja je u periodu od jedne godine uradila veliki broj estetskih zahvata, poput uvećanja grudi i usta, piše New York Post.

I nakon velike transformacije Sindy, inače majka dvoje djece, kaže da još uvijek nije zadovoljna svojim izgledom.

<

– Želim još jednu operaciju uvećanja grudi i zatezanje stomaka. Sretna sam što imam ovakvu kožu, pa ne moram da koristim botoks. Ipak, kako bih izgledala kao prava seks lutka trebalo bi dodatno da smršam – kazala je Sindy.

<

Murova je učestvovala u jednom reality show koji joj je omogućio da se predstavi cijelom svijetu.  Zahvaljujući ovoj emisiji, ona je skupila veliki broj fanova na društvenim mrežama koji je podržavaju u svemu što radi. Ipak, Sindy je najvažnije odobrenje mama koja je, kako kaže, uvijek bodri da prati svoje snove i zarađuje od toga.

Tako Sindy danas šalje svoje seksi fotografije pratiocima koji joj plaćaju 32 dolara mjesečno. – Moja šestogodišnja kćerka kaže kada se sredim da izgledam poput lutke, a sin obožava kada se našminkam. Ipak, izbjegavam da izlazim u klubove jer me zbog grudi toliko muškaraca primjećuje, tako da se svaki moj izlazak pretvara u “dejt” – istakla je ona.