Instagram zvijezda “slučajno” prenosila uživo seks s dečkom

0
741

Kristen Hancher, 18-godišnji model iz Los Angelesa, slučajno je snimila seks sa svojim dečkom. Na Instagramu ju prati 3,9 milijuna ljudi, a nakon incidenta im se ispričala…

POGLEDAJTE VIDEO:

<

U današnje vrijeme društvenih mreža treba biti na posebnom oprezu što se snima i objavljuje, pogotovo ako ste popularna zvijezda, primjerice, na Instagramu.

To je ovih dana na svojoj koži osjetila Kristen Hancher (18), popularni model i zvijezda Instagrama. Poznata po zgodnim fotografijama i snimanju videozapisa u kojima pjeva, Kristen je ovog puta, vjerojatno slučajno, napravila veliku pogrešku.

Naime, uživo je snimala seks sa svojim dečkom Andrewom Gregoryjem (17) i prijenos je završio na njezinom Instagram profilu, kojeg prati 3,9 milijuna ljudi.

Srećom po njih, kamera je bila okrenuta tako da se ništa nije vidjelo, već samo čulo, no i to je bilo dovoljno da se zaključi o čemu je riječ. U tom je trenutku na mreži bilo 14 tisuća Kristeninih pratitelja, koji su u komentarima uzeli na zub mladi ljubavni par.

Kristen se ispričala svojim fanovima objavom u kojoj je napisala:

– Želim se ispričati svima koji su vidjeli moj prijenos uživo, nije bilo namjerno. Izbrišite to iz svojih misli. Izrazito mi je neugodno i posramljena sam. No, i ovakve situacije se događaju. Pravit ću se da se ništa nije dogodilo i nastaviti sa svojim životom.

Kristen je s Andrewom u vezi godinu i pol, a nekoliko je puta naglasila kako nije znala da se njihovo ‘druženje’ snima uživo.

<