“Kada Inter izgubi Mauro ne priča sa mnom pola dana”

0
238
epa04778133 FC Inter's Mauro Icardi celebrates with his wife Wanda Nara and their children after the Italian Serie A Soccer match between Inter and Empoli at the Giuseppe Meazza stadium, Milan, Italy, 31 May 2015. EPA/EMILIO ANDREOLI

Supruga i menadžerica Maura Icardija, Wanda, je poručila da bi argentinski napadač mogao do kraja karijere ostati u Interu. Argentinski reprezentativac je već postigao šest pogodaka u novoj sezoni Serije A, a mnogi, već odavno, očekuju da za njega počnu stizati ponude najvećih evropskih klubova.

Ipak, čak i da unosne ponude stugnu, to ne znači da će Icardi napustiti San Siro. “Da li bi Icardi mogao, kao kapiten, zauvijek ostati u Interu? Ja sam navijačica Intera, tako da se nadam da će se to desiti”, izjavila je Wanda na predstavljanju svoje nove knjige. “Nadam se da će Mauro ostati. On misli samo jednu stvar.

Tvrdoglav je, ostvarit će sve svoje snove. Uvijek je govorio da želi pobjedđivati s Interom”, istakla je Icardijeva supruga, pa dodala: “Da li je njegov san trostruka kruna? Nadamo se, da. Kada Inter izgubi Mauro ne priča sa mnom pola dana, nekada i duže.