Možete li vjerovati da je ovaj slatki momak nekada bio žensko?

0
422

Jaimie Wilson je mladi muzičar koji svojim izgledom plijeni pozornost žena na svakom koraku, ali ono što mnoge od njih iznenadi je činjenica da je i sam nekada bio žena. – Uvijek sam znao da sam drugačiji, ali budući da sam odrastao u konzervativnoj religioznoj obitelji nisam imao pojma što znači biti transrodan.

Sjećam se da sam već s pet godina maštao da ću biti muškarac kad odrastem – ispričao je za Cosmopolitan. Kad je napunio 15 godina bio je siguran da je muškarac, ali teško mu je to bilo podijeliti s konzervativnim roditeljima.

<

Zato im je rekao da je lezbijka. – Mama mi je rekla: ‘Baš me briga što ti se sviđaju cure, ali moraš li se oblačiti kao muškarac?’. Nije bio problem u mojoj seksualnoj orijentaciji, već u tome kako se predstavljam pred ljudima – objasnio je 21-godišnji Jaimie.

Kap koja je prelila čašu dogodila se u februaru 2015. kad je skratio kosu.  Njegova porodica je to toliko loše podnijela da su mu život učinili “nepodnošljivim”, pa se preselio kod prijatelja i tamo živio dok nije završio srednju školu..
– Mislim da je problem bio u tome što su svi u mom gradiću navikli vidjeti lijepu djevojku. Kad sam ušao u tranziciju pomislili su da sam poludio – kaže on. U maju 2015. naišao je na dokumentarac o Chazu Bonu, transrodnom sinu Sonnyja i Cher.

<

Nakon toga je počeo istraživati na internetu i već mjesec dana kasnije krenuo je s hormonskom terapijom. Kaže da mu je puno značila podrška transrodne zajednice na društvenim mrežama gdje je gledao slike prije i nakon njihove tranzicije.

Te su mu slike pokazale kako postoji mogućnost znatne fizičke promjene. Danas i sam dijeli takav sadržaj na svom Instagram profilu na kojem je skupio preko 351.000 pratitelja..