Par u tridesetima seksao se na plaži u Makarskoj

0
3843

Par u ‘seksualnom klinču’ nije se dao smesti usprkos pogledima brojnih znatiželjnika. Pornić uživo za desetak promatrača trajao je 15 minuta

Bilo je oko 19 sati. Kupali su se nedaleko od obale i vidjelo se da su u “akciji”. Ubrzo su izašli na plažu i nastavili, ispričao nam je čitatelj koji je s prijateljima svjedočio ljubavnom klinču para u srednjim tridesetim godinama u subotu na makarskoj plaži. Kako su nam rekli, vrući ljubavni klinč trajao je 15-ak minuta, a par je tek povremeno, nekoliko puta podigao glavu, kao provjeravajući gleda li ih itko.

Desetak ljudi sunčalo se na okolnim stijenama, a nekoliko kupača bezbrižno se brčkalo u plićaku. No par, koji je očito mislio da je dovoljno daleko od pogleda znatiželjnika, nije se zaustavljao. Ništa ih nije moglo omesti.

Dapače, izmijenili su i nekoliko poza na “radost” okupljenih. Iako su se svi trudili da ne obraćaju pozornost na njih, znatiželja je ipak bila jača. Pogledi su svako malo bježali prema golim tijelima. Neki su se smješkali, a neki su začuđeno gledali ne vjerujući da gledaju pornić uživo. Nakon 15-ak minuta predstava ja završila.

Ljubavnici su legli na šljunak i nastavili se sunčati. Još su neko vrijeme uživali u čarima sunca i šumu valova, a potom su otišli. Okupljenima je ostala uspomena i materijal za priču kolegama s posla.