Sudarili se i tukli na cesti jer nije htio platiti seks

0
388

Plesačica (19) tvrdi da je sporazumno imala seks sa vršnjakom koji je htio pobjeći bez da plati. Cura ga je uhvatila i počela golog tući na mostu

Policija iz Illinoisa imala je pune ruke posla kad je goli mladi par uzrokovao prometni kaos na mostu zbog tučnjave. Djevojka (19) koja je inače plesačica u jednom striptiz baru u Illinoisu izjavila je policiji da se dogovorila s mladićem (19) oko cijene za seksualne usluge. Međutim mladić je nakon odnosa pobjegao iz njenog automobila te se pokušao odvesti u svom vozilu.

Plesačica je u tom trenutku uskočila u njegov auto te ga je tijekom vožnje tukla po cijelom tijelu zbog čega je vozač izgubio nadzor nad vozilom te se naglo zaustavio na prometnom mostu koji je povezan s autoputom. Mladić je krvav iskočio van te počeo gol bježati od ljute plesačice koja je na sebi imala samo kratku majicu.

Policija je ubrzo stigla do mosta te uhvatila podivljalu djevojku i mladića koji je već ranije optužen za posjedovanje droge. – Prvo smo mislili da je djevojka seksualno zlostavljana, no ispalo je malo drugačije – potvrdio je jedan od policajaca. Mladić je na kraju prošao bez težih ozlijeda, a oboje čeka sudski proces.