Home Zdravlje Želite savršene ZUBE bez bola, brušenja i anestezije? Imamo REŠENJE!

Želite savršene ZUBE bez bola, brušenja i anestezije? Imamo REŠENJE!

0
76

Koliko vas je odustalo od posete zubaru u strahu od bola? A, koliko vas se plaši zvuka brusilice ili primanja anestezije? Svi vi koji se pronalazite, konačno imate priliku za savršen osmeh. i to u Beogradu! Evo i kako…

Mr Smile nam donosi najnoviju metodu ulepšavanja osmeha.

– Radi se o No prep vinirima, tankim keramičkim ljuspicama kojima se ispravljaju nedostaci boje, veličine, oblika i položaja zuba. Za njih nije potrebna preparacija gledji, što čuva vaš zub da ostane netaknut i ojačan dodatnom zaštitom. Nadogradjuje se i polomnjen i potrošen zub, tamna boja, razmak izmedju zuba – navodi Mr Smile i naglašava da je metoda ne invazivna, zato što nema brušenja pa samim tim nema ni anestezije, niti bola.

On u svojoj “White Lux” stomatološkoj ordinaciji, ovom revolucionarnom i bezbolnom metodom, svaki osmeh može pretvoriti u beo i blistav.

A, ceo postupak je, kako kaže, izuzetno komforan.

A, novi osmeh sa No prep vinirima je, verovali ili ne – trajan.

<

– Dajem garanciju oko 11 godina – navodi ovaj protetičar.

On naglašava da je ova procedura veoma korisna i za zdrave zube.

<

– Izuzetno je popularna metoda jer predstavlja revoluciju u pristupu promene osmeha zato što na ovaj način se nadoknadjuju nedostaci, a ojačavaju postojeći zubi na bezbolan način – zaključuje Mr Smile, dizajner osmeha poznatih.

Facebook